Бійці підрозділу "Світязь" вирушили на Схід

18 Вересня 2016, 20:00
3314 Джерело: volynnews.com

Двадцять бійців підрозділу особливого призначення «Світязь» вирушили на Донеччину. Військовослужбовців проводжали бойові побратими, рідні, друзі, представники духовенства та активісти.

Проводи бійців відбулися у неділю, 18 вересня, - повідомляють Волинські новини.

Виконувач обов’язків командира роти, підполковник В’ячеслав Моніч ( донедавна - начальник Шацького відділення поліції)сказав, що сьогодні на схід вирушає лише половина особового складу спецпідрозділу, через два місяці їх повинна змінити друга половина роти. Додав, що бійці їдуть на виконання бойових завдань, які наразі є військовою таємницею.Зі слів командира, спецпідрозділ «Світязь» повернувся з зони бойових дій весною цього року. Влітку правоохонці виконували поставлені завдання на Волині.

Як каже боєць спецпідрозділу Олександр, хлопці засиділись вдома і вже рвуться в бій.
 

-В черговий раз ми відправляємо наших побратимів на схід боронити кордон нашої держави. Ми бойовий підрозділ і сидіти в тилу нам не хочеться. Бойовий дух, настрій та свідомість - на високому рівні. Дасть Бог повернуться усі живі та здорові, - резюмував боєць.
 

Після настанов командира, священники УПЦ провели традиційне освячення бійців в дорогу. А сім’ї та друзі ще раз обняли своїх воїнів на прощання.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024