Чи готові у Шацькому районі до опалювального сезону?

14 Вересня 2016, 10:40
1326

13 вересня під головуванням заступника голови райдержадміністрації Сергія Кужеля, за участю керівника апарату Лариси Демакової, керівників районних установ та організацій, голів селищної та сільських рад, начальників відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації відбулася чергова оперативна нарада.

На розгляд порядку денного виносилось питання про стан виконання заходів, що пов’язані з осіннім призовом на військову службу та за контрактом до Збройних сил України на території району, по якому інформував Матвійчук Василь Онуфрійович – військовий комісар Шацького районного військового комісаріату.

Про хід реалізації вимог містобудівного законодавства на території району інформувала Ольга Романська, начальник відділу регіонального розвитку та ЖКГ райдержадміністрації, - повідомляють у РДА.

Також на нараді розглянули питання про готовність закладів культури та охорони здоров’я  району до роботи в осінньо-зимовий період 2016 – 2017рр. Виступили: Юхимук Оксана Степанівна – начальник відділу культури райдержадміністрації, Крецу Світлана Миколаївна – головний лікар Шацької районної лікарні, Васенько Тетяна Савівна – завідуюча центром первинної медико-санітарної допомоги. В цілому усі заклади готові до роботи в осінньо-зимовий період.

Сергій Кужель, заступник голови райдержадміністрації, підсумував роботу за минулий тиждень. За результатами наради, Сергій Олександрович дав відповідні доручення окремим керівникам установ та організацій району, структурним підрозділам райдержадміністрації і визначив завдання на поточний тиждень.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024