Перевізника не допустили до участі в конкурсі на автобусний маршрут «Луцьк-Гряда»

09 Вересня 2016, 17:18
1458

Махінації та корупція. Заяви такого змісту озвучив у суді місцевий підприємець: перевізника Сергія Приймука не допустили до участі в конкурсі на вигідні автобусні маршрути «Луцьк-Гряда», «Шацьк-Нововолинськ» та «Луцьк-Забужжя».

Про це пише сайт «Волинської газети».

Перевізник узявся не лише оскаржувати дії конкурсного комітету і департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації, а й написав заяви до правоохоронних органів:

«Бо, на його думку, ласі маршрути давно, так би мовити, заброньовані за родичами чиновників, які займаються організацією перевезень. І вони роблять усе, щоб усунути конкурентів!».

Варто нагадати, що організацією проведення конкурсів груп оборотних рейсів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування займається департамент інфраструктури та туризму облдержадміністрації, який очолює колишній активіст євромайдану Іван Мирка.

Пояснюючи, чому оголошення про конкурси почали друкуватися в інших медіа, Іван Іванович наголосив: щоб «охопити більшу читацьку аудиторію та довести по максимуму до населення інформацію про проведення конкурсів та їх умови».

Як показує звернення підприємця Сергія Приймука до суду, не всю інформацію доводять не лише людям, але й перевізникам…

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром