Як і обіцяли, Шацьку школу оновили до 1 вересня

01 Вересня 2016, 23:00
2193

1 вересня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів селища Шацьк оновленою і відремонтованою зустріла своїх мешканців - учнів та вчителів - після довгих літніх канікул.

В навчальному закладі повністю здійснено ремонт коридорів першого поверху: там нові стіни, на підлозі - добротна плитка, двері кабінетів замінено на пластикові. Будівельники, які виконували роботи, порадували школярів ексклюзивними сходами, на яких зображено табличку множення і математичні формули.

Багато квітів, вишиті рушники на підвіконнях зробили школу по-святковому нарядною.

На урочистій лінійці, яка відбулася на новозбудованому внутрішньому дворику школи, директор навчального закладу Валерій Михальчук озвучив приємну новину для учнів початкових класів та їхніх батьків:

-Через два-три тижні декілька класів початкової школи зможуть перейти на навчання з приміщення дитсадка до нового добудованого корпусу. Саме зараз там підходять до завершення внутрішні будівельні роботи. 

Нагадаємо, роботи з реконструкції загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт Шацьк будуть вестися протягом 2016-2017 років.

Про це повідомив начальник відділу освіти та молоді Шацької районної держадміністрації Анатолій Пех.

Зі слів посадовця, з Державного фонду регіонального розвитку цього року профінансують роботи з будівництва приміщення початкових класів та облаштування території школи на суму 20 мільйонів 79 тисяч гривень. 500 тисяч гривень надійдуть на будівництво навчального закладу з бюджету Шацької селищної ради, 1 мільйон 731 тисяча гривень – з бюджету обласної державної адміністрації.

Наступного року на реконструкцію навчального закладу з фонду регіонального розвитку буде виділено 2 мільйони 541 тисяча гривень, з селищного бюджету – 282 тисячі 370 гривень.

1


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром