Шацьке підприємство активно співпрацює з центром зайнятості

27 Серпня 2016, 12:00
1528 Джерело: facebook.com

З метою формування позитивного іміджу роботодавця та налагодження ефективної співпраці за сприяння служби зайнятості 22 серпня 2016 року для безробітних громадян було презентовано приватне виробничо-комерційне підприємство «Плесо».

Відкрила захід заступник директора центру зайнятості Галина Левчук, яка розповіла про багаторічну тісну співпрацю служби зайнятості з даним підприємством.

Про це пише Шацький районний центр зайнятості на своїй сторінці у Facebook.

Вона також відзначила, що у 2016 році на ПВКП «Плесо» за направленням Шацького районного центру зайнятості було працевлаштовано 28 громадян, направлено на стажування 13 безробітних, на роботи тимчасового характеру 36 осіб. Кожен працівник даного підприємства має свою успішну історію працевлаштування.

За направленням служби зайнятості вже 11 років трудиться у ПВКП «Плесо» головний бухгалтер Олена Сорочук. Сьогодні Олена Петрівна презентувала дане підприємство для інших безробітних, ознайомила присутніх з характером та умовами праці, особливостями роботи, розміром заробітної плати, кваліфіковано відповіла на запитання присутніх.

Під час зустрічі також було презентовано «Дошку досягнень та кар’єри» та окреслено подальші шляхи співпраці служби зайнятості та ПВКП «Плесо».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром