В «Лісовій пісні» зустрілися ветерани двох районів

25 Серпня 2016, 10:00
1268

Ветеранські організації селища Шацьк і міста Володимир-Волинський здавна підтримують дружні відносини.

Не лише обмінюються досвідом, а й відпочивають разом.

Нещодавно ветерани з Володимира-Волинського на чолі з головою організації Володимиром Сєдим вчергове навідалися до своїх шацьких побратимів.

Зустріч, як розповів Адам Дударчук, голова Шацької районної організації ветеранів, відбулася в санаторії «Лісова пісня».

Невимушена атмосфера, позитивні емоції, щире спілкування – у такому чудовому місці, на березі мальовничого озера Пісочне, ветерани намагалися не говорити про сумне і не згадувати про проблеми.

Ветерани з сусіднього району приїхали в Шацьк зі своїм хором «Мужність», в якому співають сивочолі члени організації. Вокальний ансамбль дав цілий концерт на сцені актового залу санаторію. Послухати патріотичну концертну програму прийшли не лише ветерани, а й сотні відпочивальників оздоровчого закладу. На сцені звучали народні пісні, твори відомих вітчизняних, зокрема волинських композиторів, декламувалась поезія Тараса Шевченка і Лесі Українки.

Глядачі супроводжували кожен виступ «Мужності» бурхливими оплесками. Адам Дударчук і Костянтин Чесноков, почесний голова ради ветеранів Шацького району, подякували колективу за пронизаний духом патріотизму і любов’ю до українського слова творчий захід.

Ветерани гарно відпочили в «Лісовій пісні» і пообіцяли одне одному частіше збиратися в такій гарній компанії.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024