Шацьк: стартували змагання з веслування на байдарках і каное

19 Серпня 2016, 23:00
4550

19 серпня  в селищі Шацьк, на базі Шацької дитячо-юнацької спортивної школи, розпочалися змагання з веслування на байдарках і каное – ювілейний ХХХ Меморіал пам’яті чемпіонки України Галини Зуб.


 

До Шацька з’їхалися команди з Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Волинської областей України, а також з міст Бреста і Пінська Республіки Білорусь.


 

На урочистому параді-відкритті змагань учасників і їхніх тренерів привітали представники влади Шацького району та Волинської області, сестра Галини Зуб Любов Клімова, депутат районної ради і колишній веслувальник Олександр Наумич, тренер з Білорусі Дмитро Тихонов та інші.

Шацький селищний голова Сергій Віннічук виконав приємну місію – оголосив про придбання для Шацької ДЮСШ двох човнів (на суму 27 тисяч гривень).

Відкрити змагання, піднявши державний прапор України, доручили чемпіонці України Ілоні Кушнірук (місто Львів) та призеру чемпіонату України Івану Федчишину (смт Шацьк). На святі відкриття не могли не згадати тріумфальний виступ українського веслувальника Юрія Чебана на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро. Присутні також  вшанували хвилиною мовчання пам'ять відомої землячки – веслувальниці Галини Зуб,  до її могили був покладений вінок з квітів.

Вже протягом перших годин азартних перегонів юні веслувальники з Шацька принесли в скарбничку спортивної школи свої перші нагороди.


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024