Грабове: прикордонники затримали місцевого жителя з контрабандними цигарками

13 Серпня 2016, 13:00
1538

Співробітники Держприкордонслужби сьогодні запобігли декільком спробам незаконного переміщення контрабандної продукції до Польщі.

Про це інформують у прес-службі прикордонників.

Черговій оборудці жителів прикордоння з незаконного переміщення цигарок через Західний Буг за допомогою гумового човна запобігли сьогодні, 13 серпня, прикордонники відділу «Грабове» Луцького загону.

Відпрацьовуючи оперативну інформацію щодо протиправної діяльності на одному з напрямків, близько 3 години ночі прикордонний патруль виявив п’ятьох невідомих з пакунками. Вони прямували в бік державного кордону. Помітивши прикордонників, правопорушники залишили ношу, де були 28 ящиків цигарок без акцизних марок і гумовий човен з веслами, та вдалися до втечі.

Одного з контрабандистів було затримано. Ним виявився 21-річний місцевий мешканець села Грабове Шацького району Волині. Його притягнуто до відповідальності за порушення прикордонного режиму та складено адміністративні документи для розгляду суду щодо спробу незаконного перетинання державного кордону. Встановлюються особи інших причетних до протиправної діяльності осіб.

Виявлені 14 тисяч пачок цигарок без акцизних марок буде передано до фіскальних органів.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39