Світязь: торгівля на проїжджій частині є причиною заторів і загрозою для життя людей

06 Серпня 2016, 13:00
2483


Торговельні точки в зоні відпочинку «Куточок рибалки» стоять просто на дорозі.

Більше того, їхні власники умудряються припаркувати поруч ще й свій громіздкий транспорт. Паркують на узбіччях свої авто і численні відпочивальники, оскільки більше ніде – Світязь не має спеціальних зон для паркування транспорту.

Відповідно місця для руху автомобілів залишається на дорозі зовсім мало. Часто на цій ділянці утворюються затори, особливо у час пік сезону відпочинку та у вихідні дні. Утім, найстрашніше, що в цих заторах час від часу опиняється автомобіль екстреної медичної допомоги, який не може доїхати до хворого. А виїздів за викликами, зі слів місцевих жителів, медики можуть здійснювати цією дорогою три або й чотири в день. Це означає, що через чиюсь халатність і безвідповідальність під загрозою опиняється життя людей.

Під знаком питання і якість продуктів харчування, які продають на дорозі. Вони всотують у себе і пил, і вихлопні гази, а відпочивальники їх споживають, не задумуючись про шкоду для здоров'я.

Якщо в Світязі, наплив людей у який щороку збільшується, не займуться наведенням порядку і створенням умов для прийому відпочивальників, то проблема лише загострюватиметься. І хтозна, до яких непоправних наслідків призведе.


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром