Розпочався ремонт міського будинку культури

31 Липня 2016, 14:00
Стару сцену демонтують 2420
Стару сцену демонтують

У Шацькому міському будинку культури тривають ремонтні роботи.

Директор закладу Ніна Вирович не один рік оббивала пороги кабінетів чиновників і спонсорів з проханням виділити кошти, аби привести приміщення в порядок. Будинок культури, який користується популярністю в молоді, донедавна перебував у жахливому, навіть аварійному стані.

В ньому ледь животіла благенька сцена, провалювалася підлога, стіни – сірувато-облізлі, стеля -в жовтих плямах.

Спільну мову Ніна Вирович знайшла лише з новообраним селищним головою Сергієм Віннічуком, який пообіцяв першочергово провести капітальний ремонт закладу культури. Після обіцянок не забарилися конкретні справи.

Підлогу встелять плиткою
Підлогу встелять плиткою

На сьогодні бригада ремонтників ТЗоВ «Будівельник» розпочала роботи із заміни дерев’яної підлоги на бетонну, яку згодом встелить плиткою. Обкладуть плиткою і грубки, якими опалюється будинок культури.

-Зробимо підвісну стелю армстронг, стіни утеплимо та укріпимо магнезитовими плитами. Стіни сцени обшиємо фальш-брусом, замінимо саме підвищення сцени на добротну дошку. З освітлення заплановано встановити 10 світодіодних світильників, які є не лише безпечними та енергоощадними, а й мають тривалий термін використання, -- розповіла майстер підприємства-підрядника Валентина Пугач.

Загалом на ремонт закладу культури планується витратити 417 тисяч гривень із бюджету селища.

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром