Шацьк: відбувся товариський турнір з футболу

29 Липня 2016, 09:00
2780

В рамках реалізації проекту соціальної дії, орієнтованого на розвиток громади «Новий стадіон – місце розвитку малої громади», що діє за підтримки Британської ради в Україні та програми «Активні громадяни», в Шацьку відбувся товариський турнір з футболу серед юнаків 2004-2005 років народження.

27 липня на селищному стадіоні змагалися чотири команди: «Оболонь-Бровар» (Київ), «Старт» (Львів), ДЮСШ «Люблинець» (Ковельський район) та ДЮСШ (Шацьк). У першому півфінальному поєдинку господарі турніру розійшлися мировою нічиєю з «пивоварами» -- 2:2.

Про це інформує Шацька районна федерація футболу.

За регламентом змагань відразу після завершення матчу команди взялися пробивати післяматчеві пенальті. Своєрідну футбольну лотерею виграли столичні футболісти з рахунком 6:5. В іншому поєдинку львів’яни поступилися ДЮСШ «Люблинець» з рахунком 1:3.

У двобої за третє місце шачани перемогли галичан -- 3:0. Фінальний матч вийшов драматичним і емоційним. Основний час не виявив переможця -- нічия 2:2. І тільки 11-метрові удари переконливіше реалізовували футболісти з Ковельського району, які й виграли головний кубок з рахунком 3:2.

Після завершення ігрової частини турніру відбулося нагородження медалями та кубками його переможця та призерів. Цю приємну процедуру виконав завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту Шацької РДА Сергій Стаднік, який реалізовував згаданий проект.

Найкращим воротарем турніру став шачанин Павло Дударчук. В інших номінаціях кращими стали: захисник -- Роман Серновський («Старт»), півзахисник – Ілля Штогрин (Люблинець), нападник – Богдан Бровій («Оболонь-Бровар»).  Гравцем турніру було визнано Максима Хвиця (Люблинець).

Коментарі
30 Липня 2016, 17:01
Children played just two games, but could do a circular system. So it seems that this is done only for a good picture. Maybe for a report ?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром