Директор санаторію "Лісова пісня" не приїхав на зустріч із губернатором

28 Липня 2016, 06:00
2043

Очільник санаторію «Лісова пісня» Віктор Карпук не приїхав на розмову з головою Волинської облдержадміністрації Володимиром Гунчиком, на яку останній публічно запросив його та керівника санаторію «Пролісок» Валентину Касарду.

Нагадаємо, що в понеділок, 25 липня, Володимир Гунчик під час прес-конференції висловився щодо незадовільного функціонування санаторію "Лісова пісня". Зокрема, серед інших зловживань його збентежили «генделики» на території здравниці, в яких розпивають спиртні напої, - повідомляє VIP.

Цю та інші проблеми санаторію Гунчик хотів обговорити з Віктором Карпуком. Утім на зустріч з губернатором замість нього приїхала його заступник, на переконання якої Віктор Карпук не змін з’явитися через погане самопочуття.

-Чого я маю слухати заступника, якщо я особисто запрошував керівника? Мене дивують дії Віктора Карпука, але він рішення прийняв, і карти йому в руки. Я не обурений, я просто здивований, – висловився з цього приводу Гунчик.

Він пообіцяв направити у «Лісову пісню» перевірку за фактом діяльності в санаторії закладів, які не відповідають його статусу та невдовзі оприлюднити усю інформацію про власників таких «генделиків», про те, хто за цим стоїть, чи обліковується виручка, чи є ліцензії й чи дотримано санітарних вимог.

«Шах в тому, що там розпивають спиртні напої, жах в тому, що невідомо хто влаштовується туди на роботу, недобудова 15 років – це теж жах. Люди мені кажуть, що санаторій перетворився в базу відпочинку, і це теж жах», – сказав очільник Волині. Натомість він попросив директора успішного санаторію «Пролісок» Валентину Касарду розповісти, як їй вдалося поставити заклад на ноги та висловити думки з приводу того, чому цього не вдається зробити «Лісовій пісні». Жінка ж відповіла, що все вирішують кадри.

«Якщо є злагоджена команда, яка розуміє керівника, то можна багато всього зробити. Ми вишукуємо будь-які методи і напрямки, які б давали можливість заробляти гроші», – пояснила Касарда. На запитання Володжимира Гунчика про те, чи продають на території здравниці алкоголь, вона відповіла, що заклад має ліцензію на свої настої, утім пиятикою там не займаються.

«В нас генделиків немає. Є магазинчики, де можна придбати найнеобхідніше, але не напитися», – запевнила директор «Проліску». Окрім того, Валентина Касарда рекомендувала «Лісовій пісні» всіма силами намагатися добудувати басейн-довгобуд, адже, на її думку, здравниця не може існувати без басейну.

Зрештою, Володимир Гунчик сказав, що створять робочу групу, мета якої – не чергова «ревізія» «Лісової пісні», а надання допомоги та практичних рекомендацій, аби Волинь нарешті мала два потужних санаторії. До складу робочої групи Гунчик попросив увійти й Валентину Касарду, адже її успішний досвід може допомогти «Лісовій пісні».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024