Шачани стали срібними призерами Чемпіонату Волині з пляжного футболу

27 Липня 2016, 18:00
1430

Чемпіонат Волині з пляжного футболу сезону 2016 року відбувся 22-24 липня у селі Світязь Шацького району. Організаторами змагань стали Асоціація пляжного футболу Волині та Федерація футболу Шацького району.

В змаганнях взяли участь 7 команд, які в одноколовому турнірі боролися за звання найсильнішої команди Волинської області у футболі на піску, - пишуть Волинські новини.

Три дні змагання тримали у напрузі прихильників гри.

Перед останнім туром 4 команди претендували на місця у трійці призерів.

В першій грі заключного туру господарі змагань команда «Nester-House» (Світязь) впевнено та результативно перемогла «Бренд Груп» з Луцька – 9:3, гарантувавши собі медалі Чемпіонату. «Волиньагротех» в луцькому дербі з «Динамо» менш переконливо, але також переміг – 4:2 та з нетерпінням очікував останню гру, в якій зійшлись ФК «Шацьк» та «Вотранс» (Луцьк). У випадку перемоги представники обласного центру здобували золоті нагороди.

Та футболісти ФК «Шацьк» були іншої думки. Шачани за підтримки місцевих вболівальників та гравців «Волиньагротеху» (у випадку перемоги «Шацька» саме агротехи ставали чемпіонами) здобули перемогу у напруженій грі – 3:2 та срібні медалі змагань. «Волиньагротех» - на першому місці, в «Nester-House» - бронзові медалі.

По закінченню змагань відбулось нагородження, на якому переможці та призери отримали кубки, грамоти та медалі. Також були відзначені кращі футболісти у номінаціях:

Кращий бомбардир – Олександр Ягодинець («Nester-House») – 17 голів

Кращий воротар – Василь Ярошик («Волиньагротех»)

Кращий гравець – Василь Лавренюк («Шацьк»)

До слова, наступні змагання, а саме «Кубок Світязя-2016» відбудуться 6-7 серпня у селі Світязь.

1


 

 

 

Коментарі
28 Липня 2016, 07:15
З кожної команди зібрали по 1,5 тис. гривень. Тобто лише команди внесли 10,5 тис., з яких на кубки та медалі витрачено не більше кількох сотень. При тому організаторами дійства названі Федерації футболу. Серед суддів були явно заангажовані, одного мало не били прямо посеред гри. Все збудоване на ентузіазмі самих гравців і силами їх спонсорів та просто любителів футболу та спорту – ним і похвала за свято. Цікаво чи федерації футболу списали на так звану організацію ще якісь свої кошти ? Дивним було і привітання директора парку – він, що також до футболу мав якесь відношення ?
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024