Хто стане власником табору "Супутник" на Світязі?

25 Липня 2016, 11:00
2461

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик хоче "поговорити із профспілками" про перспективу табору "Супутник" і можливість зміни власника.

Про це головний посадовець Волині заявив під час оперативної наради 24 липня, - пише Волинь 24

Дитячі оздоровчі табори Волині часто не відповідають вимогам часу, повідомила заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець. Більшість із них введені в експлуатацію повстоліття тому, а тому потребують не просто ремонту, а капітальної реконструкції. Особливо плачевною є ситуація у профспілкових таборах. Таких, як "Супутник" (належить проспілці освіти) та "Чайка" (профспілці охорони здоров'я).

На що Володимир Гунчик заявив: 

-Якщо профспілкові табори не мають можливості забезпечити належний рівень санітарних умов і знаходяться в плачевному стані, то давайте розглядати питання про можливість зміни власника. Для прикладу, "Супутник". Сьогодні це профспілковий табір, а чого ми повинні його фінансувати з обласного бюджету?
Ми говоримо про потребу масового оздоровлення дітей, а в таборах маємо будівлі 1916 року. То який же це табір?.
 

До 1 листопада Гунчик доручив проаналізувати ситуацію про стан справ у всіх таборах, потребу в реконструкції та ремонтах. Зауважив, що має намір провести офіційну розмову із керівництвом профспілок Волині щодо долі їхніх оздоровчих дитячих закладів.

Коментарі
25 Липня 2016, 16:30
писля климчука гинчуку треба розвалити все оздоровлення и передати олигарху у власнисть
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50