Шацькі озера – у топ-8 популярних відпочинкових зон

24 Липня 2016, 11:04
2271

Під час літнього відпочинку хочеться максимально набратися сил та зарядитися енергією.

У нашій країні є безліч мальовничих місць для відпочинку. Навіть найвибагливіші туристи будуть задоволені різноманіттям варіантів відпочинку на природі, в горах та біля моря, – пише Кордон із посиланням на ТСН.

ВІДПОЧИНОК У КАРПАТАХ

Солотвино (Закарпатська область)

Селище міського типу Солотвино, що знаходиться у Закарпатські області відоме як лікувально-оздоровчий курорт. Солоні озера, які там знаходяться, стали улюбленим місцем туристів завдяки своїм лікувальним властивостям. У спеціальних соляних шахтах практикують лікування захворювань дихальних шляхів, алергії та астми.

Вода солоних озер також надзвичайно корисна для лікування шкіри та омолодження. У селищі є багато баз відпочинку, санаторіїв та готелів для комфортного відпочинку в Карпатах.

Вартість проживання: від 200 грн за добу

Яремче (Івано-Франківська область)

Якщо ви хочете відпочити у Карпатах влітку 2016, зупиніть свій вибір на Яремче. Це місто з надзвичайної природою дозволить зануритися у спокійне життя містечка та милуватися мальовничими місцями.

Для туристів тут існує безліч місць, які варто відвідати: водоспад Пробій, підвісний міст над річкою Прут, заповідник з дикими тваринами та залізничний міст, якому більше 100 років. Яремче просто дихає величчю Карпат та українською історією.

Вартість відпочинку: від 200 грн за добу.

ВІДПОЧИНОК НА ШАЦЬКИХ ОЗЕРАХ

Шацькі озера (Волинська область)

 

Шацькі озера, що знаходяться у Волинській області, набирають все більшої популярності серед туристів. Озера, що розташувалися серед лісових масивів, дозволять поринути у спокій та природню гармонію.

До групи Шацьких озер належить найглибше озеро України Світязь. Його краса та первозданність до сих пір чарує туристів, ніби час йому не підвладний.

Відпочинок на Шацьких озерах – це комфортне поєднання з природою, адже біля озер знаходяться бази відпочинку, котеджі та приватні будинки.

Вартість відпочинку: від 150 грн за добу.

ВІДПОЧИНОК НА ДНІСТРІ

Відпочинок на Дністрі – кращий варіант для відпочинку. У вас є можливість оглянути цікаві місця, насолодитися красою Дністровського каньйону

Кращий варіант як провести вихідні влітку. Можна оглянути цікаві місця, помилуватися красою Дністровського каньйону.

Ви можете обрати комфортну базу відпочинку чи відпочинок у наметах. Для прихильників активного відпочинку пропонують сплав річкою. Тож заряд адреналіну та задоволення від єднання з природою вам забезпечені.

Вартість відпочинку: від 300 грн за добу.

ВІДПОЧИНОК НА МОРІ

Унікальний клімат, південне сонце, місцеві ласощі та чисте повітря, насичене ароматами моря, щорічно приваблюють тисячі туристів.

В Україні є безліч місць для комфортного відпочинку біля моря. Відпустка на одеських, миколаївських і херсонських курортах – прекрасний вибір для тих, хто бажає відпочити недорого на Чорному морі.

Залізний порт (Херсонська область)

Молодий курорт на Чорному морі орієнтований на відпочинок молоді. Серед українських туристів Залізний порт популярний завдяки піщаним пляжам, глибокому відкритому морю та безлічі розважальних закладів.

Вартість відпочинку: від 300 грн за добу.

Затока (Одеська область)

Затока – ідеальне місце для тих, хто хоче поєднати приємне з корисним: професійну профілактику та веселий відпочинок. Лікувальні санаторії спеціалізуються на лікуванні інгаляціями та мінеральною водою та грязями.

Однак не варто сприймати Затоку, як місце, де можна лише лікуватися в санаторіях. Тут є безліч дискотек, ресторанів та розважальних закладів на будь-який смак.

Вартість проживання: від 350 грн за добу.

Лазурне (Херсонська область)

Селище міського типу Лазурне має дуже вигідне географічне положення: воно розташоване на березі Чорного моря за 30 км від Скадовська, 100 км від Херсона та 80 км від найближчої залізничної станції Брилівка. Відпочиваючи у Лазурному, відвідайте кургани, вік яких сягає 5тисяч років.

У селищі є близько 30 санаторіїв та безліч пропозицій житла у приватному секторі.

Вартість відпочинку: від 250 грн за добу.

Кирилівка (Запорізька область)

Селище міського типу Кирилівка розташоване на березі Азовського моря, особливо привабливим є для жителів Дніпропетровської та Запорізької області, адже знаходиться відносно близько до обласних центрів.

У селищі працюють санаторії, є близько 300 оздоровчих закладів та дитячих центрів.

Надзвичайно привабливою роблять Кирилівку лікувальні грязі, які використовуються для профілактики захворювань опорно-рухового апарату.

Вартість відпочинку: від 250 грн за добу.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39