Що профінансувала селищна рада

21 Травня 2016, 07:00
1284

Депутати Шацької селищної ради внесли зміни до бюджету і профінансували головні потреби певних об’єктів селищної ради, святковий захід та проект.

Рішення про затвердження змін до бюджету селищної ради обранці громади одностайно прийняли на сесійному засіданні, яке відбулося 8 липня під головуванням селищного голови Сергія Віннічука.

 Депутати розподілили 465 тисяч гривень вільних залишків. Додали фінансування на органи місцевого самоврядування, благоустрій, святкування Дня села Мельники, землеустрій. Отримали кошти і дитяча музична школа (9 тисяч гривень на ремонт сходинок), загальноосвітня школа І-ІІ ступенів селища Шацьк (20 тисяч гривень на встановлення паркану), міський будинок культури (10 тисяч гривень на оплату процедури технічного нагляду).

Окрім того, як зазначив Сергій Віннічук, обласною радою серед 90 проектів області було відібрано 11, в тому числі й проект селищної ради (закупівля смітників). Його фінансування буде здійснюватися з обласного та місцевого бюджетів у розмірі 50х50, тож кошти для реалізації цих проектів також потрібно передбачити. Решту коштів виділять на дороги. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром