Шачани - про те, чи сподобався їм проект реконструкції селищного скверу

20 Липня 2016, 21:00
1404

Користувачів сайту не лишила байдужими новина про те, що в Шацьку планується реконструкція селищного скверу.

Нагадаємо, що непримітну територію в самому центрі Шацька керівництво селища береться окультурити й облаштувати на ній комфортну зону відпочинку – як і належить курортному містечку, до якого влітку їдуть з усієї України і з-за кордону.

На сьогодні селищна рада вже має розроблений проект селищного скверу, який виносить на обговорення громадськості. Територія буде викладена бруківкою, на ній передбачено лавочки, ліхтарі, клумби, газони і навіть фонтан.

Шачани і всі, хто хоче бачити Шацьк сучасним і красивим, відгукнулися на наше прохання вносити власні пропозиції та ідеї щодо проекту.

Більшість коментаторів позитивно сприймають новий задум. Водночас просять не забути оновити пам’ятник Тарасові Шевченку.

Зачіпають і інші проблеми – відсутність у селищі привабливого дитячого майданчика, черги в дитсадках, ремонти за батьківські гроші і навіть село Світязь без каналізації.

Деякі відверто не довіряють владі, критикують проект, називаючи його примітивним. Пропонують зменшити територію, на якій буде укладатися бруківка.

Словом, читайте коментарі і доносьте їх у вигляді пропозицій до нашої влади.

 

Галина

21:03 11.07.2016

Досить цікавий проект реконструкції...На мою думку, в Шацьку не вистачає дитячих майданчиків, та хоча б вже одного....Мам з маленькими дітьми дуже багато, та місць для дитячого відпочинку немає...я не можу назвати дитячим майданчиком те, що знаходиться навпроти церкви...одні обломки((( Не розумію, чому ніхто не піднімає це питання...

Інна

09:37 12.07.2016

Цілком і повністю підтримую Галину. Тим паче, що фонд Ігоря Палиці готовий частково допомогти з фінансуванням. Куди можна повести дитину погуляти? У новий сквер, на який спишуть шалену купу грошей, на лавочці посидіти??????????

Тетяна

10:42 12.07.2016

Непогано. Сподіваюсь, звідти заберуть жахливий пам'ятник (тобто те уродське погруддя, яке називають пам'ятником). А так все симпатично, особливо фонтан.

Ідея

13:42 12.07.2016

Все дуже примітивно, намальований гарний малюнок, за який разом з комплектом документації відмиють через проектне бюро купу грошей. На будівництво такого чуда розпишуть кошторис на мільйони і почнуться теревені. А найгірше - це відсутність будь- якої сучасної ідеї, все просто здерто з Любомля і Володимира. Ось посилання : іhttp://vgolos.com.ua/…/u_volodymyrivolynskomu_tryvayut_dysk…
http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/13391/. В розвинутих країнах давно пішли іншим шляхом, а саме оголошують конкурс в інтернеті на весь світ. Приїздять сучасні митці зі всього світу і творять за свої кошти будь-яке сучасне мистецтво. За перші три місця отримують грошову винагороду (ті кошти, які потратять на купу папірців проекту). Київ спробував зробити щось подібне - ось посилання http://wikinews.com.ua/page/index.html/_/social/v-centre-kijeva-otkrylsa-park-sovremennoj-skulptury-r5495 Таким чином Шацьк почне бути цікавим, з’являться неповторні місця. Поки все, що маємо, - це Світязь, який скоро втоне в відходах і тоді вже точно ми не побачимо тут жодного туриста.

Ярослав

23:39 12.07.2016

А ми такі дурні в чергу в садочок стаєм і на ремонт скидаємось.
А тут у влади бабло появилось. Може, давайте доробимо те, що почали. 

 

Nova

00:13 13.07.2016

Чому так багато бруківки? Це такий новий стиль у Шацьку? Біля школи все заклали і тут так само. Один знайомий будівельник сказав, що це найлегший спосіб відмити кошти.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром