Володимир Гунчик хоче бачити перспективу розвитку санаторію «Лісова пісня»

20 Липня 2016, 10:00
1893 Джерело: voladm.gov.ua

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик побував з робочою поїздкою у Шацькому районі.

Нагадаємо, що у вівторок, 18 липня, він відвідав декілька соціальних об’єктів, серед них і санаторій «Лісова пісня». На адресу керівництва здравниці з уст голови облдержадміністрації злетіла не одна фраза критичного зауваження, - повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

На чому час від часу наголошував Володимир Гунчик: це – санаторій, а не база відпочинку, відтак усі зусилля адміністрації закладу мають бути спрямовані саме в цей бік. Лікувати й оздоровлювати – основна задача.

– Йду коридорами санаторію, а пригадую ковельську залізничну лікарню, де у палатах – такі ж накрохмалені подушки, на яких давно не лежали пацієнти, – зауважив Володимир Петрович. – Хочу бачити перспективи розвитку закладу, у якого такий серйозний потенціал: природа, озеро. Натомість на території – довгобуд, який стоїть більше десяти років.

Оглянувши лікувальний корпус та територію санаторію, котрий може прийняти одночасно до 420 відпочивальників, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області попрохав директора закладу Віктора Карпука надати зріз відвідуваності санаторію, аби мати уявлення про його затребуваність, та програму розвитку на наступні роки. У відповідь – документи подавали, але… до обласної ради.

Говорили також і про особливості функціонування пляжу санаторію та ресторанного закладу. До речі, Володимир Гунчик висловився категорично проти продажу алкогольних напоїв у «Лісовій пісні», навіть у ресторані.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром