Шацький район «пасе задніх» у навчанні з питань цивільного захисту

17 Липня 2016, 16:14
1447

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов провів чергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На засідання підсумували результати навчання представників органів влади та населення в разі виникнення надзвичайної ситуації, - пише Кордон із посиланням на пре-службу Волинської ОДА.

Начальник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області Сергій Шмига розповів, що протягом цього року функціональне навчання з питань цивільного захисту в навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області пройшли 875 осіб, у тому числі керівний, управлінський склад – 435 осіб, управлінський склад і фахівці цивільного захисту – 440 осіб.

“Найкраще в цьому питанні спрацювали міста Нововолинськ та Володимир-Волинський, Любешівський район, Маневицький та Старовижівський. Аутсайдерами є Шацький, Ратнівський та Турійський райони” – акцентував увагу Шмига.

Своєю чергою перший заступник голови облдержадміністрації доручив головам райдержадміністрацій виправити ситуацію із низьким рівнем проведення навчань керівного складу та фахівців органів цивільного захисту при виникненні надзвичайної ситуації та взяти на особистий контроль питання виконання в повному обсязі плану-графіку проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань в ІІ-му півріччі 2016 року.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром