Встановлення лежачого поліцейського біля школи – неможливе

15 Липня 2016, 08:30
1758

Головні установи районного центру – Шацька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та Шацька районна лікарня – розташовані вздовж  дороги, на якій завжди насичений рух транспорту. На цій ділянці завжди людяно, тому існує небезпека для пішоходів, які переходять дорогу.

На сесії Шацької селищної ради, яка відбулася 8 липня, депутат Віра Ковальчук озвучила запит про важливість встановлення лежачого поліцейського та знаку обмеження швидкості біля школи по вул. 50 років Перемоги селища Шацьк.

Це питання неодноразово порушувалося на нарадах і сесіях районного та селищного рівня як таке, що не втрачає актуальності протягом цілого року. Проте, як відзначив на сесії Шацький селищний голова Сергій Віннічук, встановлення лежачого поліцейського у зазначеному місці неможливе, оскільки воно розташоване на трасі міжнародного значення.

Коментарі
17 Липня 2016, 01:49
то хоча б розмітку зробили маю на увазі зебру,біля школи є,а не перехресті де вона ???? водії місцеві знають що потрібно пропускати людей і туристи на своїх джипах летять як дурні хоча б це зробили нормально поки не сталась трагедія...
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром