На березі озера Світязь відбудеться фестиваль європейського рівня

10 Липня 2016, 12:15
3972

Joker Fest ★ EDM Festival – фестиваль європейського рівня, який відбудеться на березі озера Світязь.

Як зазначають організатори місце локації фестивалю: м. Шацьк, урочище Гряда.

Захід відбуватиметься 22, 23, 24 липня.

Вартість квитка – 300 гривень.

У соцмережі фестиваль описують так:

«Joker Fest – новий формат фестивалю електронної музики на теренах України!

Мрії молоді тепер стануть реальністю.

1. Нове покоління

2. Ідея та філософія фестивалю

3. Шацьк – один з центральних курортів України!

4. Joker Fest 2016

5. Що таке EDM?

6. Плани на майбутнє.

1. Нове покоління.

Усім відомо, що нове покоління сучасних молодих людей відрізняється від покоління своїх батьків іншими цінностями.

Сучасна молодь переглядає поняття успіху. Якщо раніше успішними людьми вважалися ті, хто володів власним житлом і автомобілем, то зараз в особливій пошані ті, хто вкладає гроші в досвід та враження, мандрівники, екстрім, стартапи.

Молоді люди свідомо відмовляються від покупки нерухомості і навіть меблів, воліючи орендувати їх. Сенс у тому, що тепер люди хочуть не заможності та стабільності, а гнучкий графік, фінансову та географічну незалежність.

Матеріальні речі просто перестають цікавити людей, вони хочуть стати вільними.

2. Ідея та філософія фестивалю “JOKER FEST”

Ми помітили, що все більше молоді слухають електрону музику (EDM) , та мріють побувати на фестивалях світового рівня “Ultra”, “Tomorrowland”, але через фінансові проблеми цього не можуть зробити. Інша проблема, що в нас на Україні є дуже талановита молодь, яка пише музику, але вона не має змоги себе проявити.

На даний час в Україні є досить фестивалів, але кожний з них не дає того рівня відпочинку, який дають відповідні фестивалі у Європі!

Тому наша команда, враховуючи всі цінності молоді, вирішила зробити фестиваль “Joker Fest”, який подарує якісний відпочинок під EDM музику від провідних діджеїв України та світу в цілому і це все на природі славетного курорту Шацьк, що дасть молоді повну свободу від метушні.

Та ще й стане підґрунтям для молодих саунд-продюсерів України, творчість яких побачить не тільки вся Україна, а й ,в майбутньому, весь світ!

3. Шацьк – один з центральних курортів України!

Усім відомо або, принаймні, чули про Світязь – найглибше та найбільше озеро України та Східної Європи. Крім того, озеро входить до так званих семи природніх чудес України. Ідеальне місце для відпочинку на межі України, Білорусі і Польщі. На території є чимало пансіонатів, санаторіїв і баз відпочинку на будь-який смак. Вода у озері швидко прогрівається. Також Світязь ще славиться своїм місцевим делікатесом – вуграми.

З кожним роком Світязь стає все популярнішим курортом в Україні. І ще й тому, що вже вдруге на берегу озера відбудеться JOKER FEST Music Festival. Чому саме озеро Світязь? Організатори фестивалю впевнені, що озеро є місцем якісного відпочинку.

Вони вважають, що цей мальовничий край хоч і повинен ще розвиватися, та вже зараз може задовільнити невибагливу молодь, яка не женеться за п’ятизірковими готелями чи за ресторанами з трьома зірками Мішлена.

Молодим людям потрібні тільки драйвові емоції, нові знайомства, кохання, хоч і курортне, але водночас таке гаряче і пристрасне. Все це їм подарує озеро Світязь з 22 по 24 липня.

4. Joker Fest 2016

JOKER FEST 2016 стане ще крутішим, ніж минулого року, тому що організатори підготували для вас дві сцени: Main Stage (головна, де будуть виступати діджеї світового рівня) та Beach Stage (сцена на пляжі, де ви можете засмагати, пити коктейлі та танцювати під лайтову музику). Одна сцена діятиме вдень, щоб порелаксувати на сонечку, а інша вночі, щоб відриватись під зірками.

Минулорічний фестиваль зібрав 2, 5 тисячі людей, цього року чекають ще більше. Метою фесту є розвиток EDM культури та підвищення рівня відпочинку українців. Також організатори дуже хочуть надихати та мотивувати українців, адже кожен відвідувач допомагає творити JOKER FEST та є частиною великої, потужної події.

5. Що таке EDM?

EDM перекладається як електронна танцювальна музика. Це загальне значення всієї електронної музики, яка об’єднує різні стилі та жанри, які направлені в першу чергу на розважальну індустрію. EDM призначена для нічних клубів та фестивалів електронної музики. Усім відомі такі жанри, як: Хаус, Транс, Техно та багато інші.

Сам термін EDM з’явився досить недавно, у 2010 році в американській музичній індустрії. Розвиток такого напрямку музики пов’язують із розвитком комп’ютерних технологій, з появою нових інструменті для створення музики, таких як драм-машина, мікшер та багато інших. А також з тим, що на початку ХХІ століття дуже популярними стали такі жанри, як дабстеп та треп-музика.

Сьогодні у світі величезна кількість різноманітних фестивалів. Головний організатор Тарас вважає одним із найяскравіших фестивалів - TOMORROWLAND. «Цей фест, можете повірите, пройшов величезний шлях до того рівня, який ми зараз бачимо. Так само і ми йдемо малими кроками та будуємо свій фестиваль на рідній землі, щоб нами захоплювались інші країни. Тому що всіх оцінюють не за те, що вони хочуть, а за те, що вони зробили.»

6. Плани на майбутнє.

«На жаль, люди в Україні люблять багато чого хотіти, але мало робити. А наша команда JOKER FEST впевнена, що і українська молодь може більше, ніж просто кричати і вимагати! Наше покоління усвідомлює, що потрібно ще щось і робити!», – розповідає він.

Що ж до фестивалів, які б пропонували такого роду відпочинок як JOKER FEST під сучасну EDM музику, то в Україні аналогів ще немає. Тарас наголошує, що в Західній Україні добре розвинені фестивалі рок-музики. Однак організатори нічого проти таких фестів не мають. Якщо їх відвідує певна кількість людей, значить їм подобається така музика. JOKER FEST зробили для тієї більшості людей, які вже не користуються телефонами із кнопками, а перейшли на сучасні зручніші ґаджети.

Власне, JOKER FEST задумали неспроста. Коли починали підготовку та організацію фестивалю, то орієнтувалися не тільки на населення України, а й на туристів із інших країн Європи. Та й зрештою, це ще й приносить прибуток нашим українцям. Як показує практика, ті фестивалі, що проводять у нашій країні не цікавлять закордонну молодь, а JOKER FEST, впевнені організатори, точно сподобається жителям інших країн.

Великі надії JOKER FEST покладає на нашу молодь, яка все-таки повинна зрозуміти, що у її руках велика сила, яка може зігнати не тільки владу, а й самостійно будувати країну своєї мрії разом.

Власне, фестиваль проводиться ще й для того, щоб об’єднати українців під EDM музику на березі красивого озера Світязь, щоб ми разом відчули, що вміємо і хочемо жити краще, відпочивати зі смаком та насолоджуватися якісною електронною музикою. І нехай кожен скаже вголос: «Якщо не я, то хто? Якщо не зараз, то коли?»


1





 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024