Петро Шпига провів прийом громадян Шацького району

09 Липня 2016, 15:00
1678 Джерело: vl.npu.gov.ua

У четвер, 7 липня, тимчасовий виконувач обов’язків начальника головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига провів особистий прийом громадян у селищі Шацьк.

Керівник волинської поліції спілкувався з жителями Шацького району у приміщенні районного відділення поліції, - інформує сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

На особистий прийом до т.в.о. начальника головного управління Національної поліції у Волинській області Петра Шпиги мав можливість прийти кожен, хто потребував його допомоги. У більшості випадків, звернення стосувалися розгляду та прийняття рішень за заявами громадян, стану розкриття та розслідування правопорушень, а також профілактики злочинності.

-Кожне звернення громадян беру під особистий контроль. Жодне з них не залишиться поза належної увагою поліції. У кожному конкретному випадку будуть прийнятті відповідні законні рішення. Від якісного розгляду та своєчасного реагування на повідомлення та заяви громадян залежить рівень довіри до поліцейських. А довіру людей треба цінувати, - зазначив Петро Шпига.

Т.в.о. начальника головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига за підсумками прийому громадян надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів ГУНП в області та встановив чіткі терміни їх виконання.

На прийомі були також присутні начальники Шацького відділення поліції В’ячеслав Моніч та сектору документального забезпечення ГУНП - Ірина Левчук.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром