Діти сумують за табором «Ромашка»

07 Липня 2016, 14:00
3170 Джерело: shatsk-bdut.edukit.volyn.ua

Днем бодіарту завершилася зміна табору «Ромашка», що діяв на базі Шацького будинку дитячої і юнацької творчості . Веселі ліричні та комічні малюнки на обличчях вихованців стали свідченням безмежної дитячої фантазії – інформує сайт Шацького будинку дитячої і юнацької творчості. Перемогу в конкурсі здобули Марина Полюх, Віка Мокіна, Мар’яна Цекот, Влад Козак, Юра Терета, Ангеліна Горова, Іванна Шумук, Микола Голубчук, Ліля Кулачук, Софія Романович. Кожен з них отримав приз за свою творчість. Хто не став переможцем, випробував свої здібності у малюнку на асфальті "А вже канікули".

Яскраві малюнки відображали сонце, озеро, море, морозиво - найпотаємніші бажання дітей. Грамоти за І місце отримала Дарина Стаднік, за ІІ - Олена Золотова, Дарина Забродоцька та Богдана Гацюк, за ІІІ - Анастасія Романюк, Оксана Курчак, Кіра Сидорчик та Яна Данилюк. Віка Мокіна, Оксана Курчак та Дарина Бондар подарували пісенне вітання працівникам їдальні за смачні обіди та приємне обслуговування.

Цього ж дня було проведено опитування вихованців про роботу табору з денним перебуванням "Ромашка". За його результатами, найцікавішими є День бодіарту, День краси та День спорту і здоров’я. А ще - День музики, День відкриття скарбів.

Серед вражень, отриманих в таборі, переважали розповіді про те, що було дуже весело, цікаво, все сподобалося, особливо пригоди, щоденні відкриття  і сюрпризи. Вчителі не давали сумувати, водили на екскурсії, грали з дітьми ігри та допомагали в різних ситуаціях.

Табір «Ромашка» закінчився, проте діти настільки здружилися між собою і з учителями, звикли до активних, насичених подіями і творчістю днів, що не хотіли розлучатися.

--Мені дуже сподобався відпочинок у таборі "Ромашка". Я хотіла, щоб він працював ціле літо! Бо дні, проведені у веселому товаристві, були для мене найкращим періодом літніх канікул, - емоційно ділиться враженнями вихованка табору Лілія Кулачук.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром