У Шацьку побували представники Цивільного Корпусу «Азов»

06 Липня 2016, 11:00
2551

Представники політичної сили Цивільний Корпус «Азов» побували в селищі Шацьк – з метою презентувати жителям райцентру новий патріотичний рух в Україні і на Волині зокрема, познайомити зі сферою своєї діяльності, а в майбутньому об’єднати в районній громадській організації місцевих патріотів-націоналістів.

У вівторок, 5 липня, члени Цивільного Корпусу «Азов» Волині розгорнули біля пам’ятника Тарасові Шевченку намет із символікою руху. Всім зацікавленим роздавали брошурки і газети з великою кількістю інформації про молоду політичну силу, її ідеологію та історію виникнення. Звучали українські патріотичні пісні, а на великому екрані демонструвався фільм «Рух», відзнятий силами волинських активістів.

Олександр Дмитрук
Олександр Дмитрук

-Наш рух започаткували бійці полку «Азов», згодом до нього приєдналися волонтери, ветерани АТО, прості активісти. В цивільну організацію, яка тепер існує окремо від полку, прийшло дуже багато патріотично налаштованої молоді, яка хоче змінювати країну, боротися з корупцією, пропагувати національні цінності. Сьогодні на Волині створені осередки Цивільного Корпусу «Азов» у містах Луцьк, Ковель, Нововолинськ і Володимир-Волинський. Члени руху є активними у громадській діяльності, були задіяні в роботі атестаційної комісії з відбору претендентів у національну поліцію Волині. Намагаємося контролювати кожну резонансну справу, бо вважаємо, що без розголосу і без громадського впливу ми не подолаємо нашу головну біду - корупцію, - розповів голова Цивільного Корпусу «Азов» Волині Олександр Дмитрук.

 

Луцькі активісти Цивльного Корпусу «Азов»
Луцькі активісти Цивльного Корпусу «Азов»

Днем раніше активісти побували в Любомлі, в планах – поїздка в Ратне. На жаль, жителі Шацька не проявили великого інтересу до гостей з обласного центру. Утім, представники руху поспілкувалися з головою спілки ветеранів АТО Шацького району Віталієм Бонком, взнали, чим живе район, якими проблемами переймаються його жителі. І пообіцяли приїхати ще раз, аби виступити перед ширшою аудиторією, віднайти однодумців і почати працювати над створенням Шацького осередку Цивільного Корпусу «Азов».

Шачан на зустріч прийшло небагато
Шачан на зустріч прийшло небагато

  

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024