Обласні посадовці пообіцяли допомогу в облаштуванні у Шацьку сучасного стадіону

05 Липня 2016, 14:00
1934 Джерело: shaadm.gov.ua

У Шацькій районній державній адміністрації говорили про стан реалізації державної політики у сфері фізичної культури та спорту. Питання розглядалося на засіданні робочої групи, яке відбулося 4 липня з участю першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сидорука, голови Шацької районної ради  Сергія Карпука та обласних посадовців.

Як повідомляє Шацька районна держадміністрація, до складу робочої групи увійшли: Ігор Дмитришин, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Петро Чикида,  заступник директора Волинської школи вищої спортивної майстерності, Володимир Новосад, директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Володимир Рудюк, голова громадської організації «Федерація легкої атлетики Волинської області».

Представники райдержадміністрації  поінформували присутніх про стан реалізації державної політики у сфері фізичної культури та спорту у Шацькому районі та про фізкультурно-спортивну роботу у навчальних закладах району. Про навчально-спортивну роботу та матеріально-технічне забезпечення Шацької дитячо-юнацької спортивної школи у 2016 році розповів директор Руслан Кузько.

Ігор Дмитришин наголосив на важливості об’єднання зусиль щодо розвитку фізичної культури та спорту місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, фізичних і юридичних осіб.

Володимир Рудюк  запропонував реалізувати першочерговий проект по реконструкції селищного стадіону, виходячи з потреб сучасного облаштування футбольного поля, бігових доріжок, поля для волейболу та баскетболу, поля для міні-футболу  та освітлення стадіону.

-Я зацікавлений, щоб легка атлетика розвивалась і в Шацькому районі, оскільки Волинь у цьому виді спорту демонструє неабиякі успіхи. Тому першочерговою метою нашого робочого візиту  є те, щоб для фізичного розвитку районний центр мав сучасний спортивний стадіон. Ми готові допомогти у вирішенні проблемних питань, які виникають у напрямку розвитку фізичної культури, -  додав Володимир Петрович.

Сергій Віннічук, голова Шацької об’єднаної територіальної громади, зазначив, що готовий  до співфінансування проекту і загалом до співпраці.

Завершилося засідання оглядинами дитячої спортивної школи та селищного стадіону.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром